Full frys

Egentligen är det konstigt. Glass, choklad och banan kan vara en riktig höjdare, och ett av mina vackraste kulinariska barndomsminnen är från dagen då jag första gången smakade en banana split. Men som framgår av bilden, så har GB:s Banama-glass inte slagit an.

bananglass.jpg

Nu vräker en av Ica-handlarna i byn där jag bor ut glassarna. Fem för en tia. Priset gäller även Ahlgrens Bilar-glassen, som dock tycks ha haft lite bättre åtgång. Den vet jag dessutom att Legolas gillade, i alla fall.

Min gissning är att Banama INTE finns med på GB:s glasskarta för 2008. Någon som sätter emot?

3 thoughts on “Full frys”

  1. Den där bananglassen var förskräckligt äcklig. Och bilditon smakade plast. Två kronor styck kostar de på Ica där jag bor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *