6 thoughts on “Dig this”

  1. Men du får väl lära in de rätta gesterna! Scrolla ner på min blogg – längst ner sjunger 4-åriga barnbarnet samma sång till eget komp och med rätta gesterna. (eftersom jag bara har ett barnbarn brukar vi filma med ett instrument i taget…)

    Men nej – det är inte mormor som lärt ut. Hon är allsångsfantast och har sett alla avsnitt av Allsång på Svansen måååånga gånger.

  2. Allsång på Skånken står inte så högt i kurs här, tyvärr. Dessutom insåg jag för en stund sedan vad hon kommer att göra när hon blir stor. Vi lekte att hon varit i skolan, och när hon kom hem frågade jag vad hon gjort i skolan.
    “Spelat fotboll”, blev det blixtsnabba svaret.
    Där har vi lyckats rätt bra med indoktrineringen, trots allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *