Som jag har undrat

…hur jag skulle se ut om jag var med i Simpsons. Eller nej, förresten. Tanken har aldrig föresvävat mig överhuvudtaget. Men med hjälp av länkar som jag hittat hos IT-mamman och hennes bloggpolare Pippi har jag fått svaret ändå. ned.gif

Därmed deltar jag nu i den gigantiska komplotten för att marknadsföra den nya filmen om familjen från Springfield, och kan upplysa om att den figur i serien som jag är mest lik är ärkereligiöse Ned Flanders, familjens granne. Ni kan se honom på bilden. Bra gissning? Nja. Visserligen går jag i kyrkan ibland, men det är rätt sällan nuförtiden.

Mer skoj är det nog att simpsoniza en bild av sig själv. Sajten är ett jippo för filmen, såklart, och är ett samarbete mellan filmbolaget och Burger King.

Hur ser Stellan ut i Simpsons-format? Kolla själv, om du vågar. Här kommer jag:

your_image.png

3 thoughts on “Som jag har undrat”

  1. Vem är du, vem är jag, levande tjarrader. Verkar som min syster vet mer om mig än jag själv. Eller mer om Ned, kanske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *