Praktiskt och lite skrämmande

För alla er som gillar snabbmat, kommer här ett tips som jag norpat skamlöst från senaste numret av Internetworld: Snabbmatskartan, en sajt som använt sig av Google Maps för att göra en karta över alla snabbmatsställen i USA.

bild-4.pngPraktiskt? Ja, kanske. Men samtidigt lite skrämmande. Eftersom jag ska åka till Chicago i november, gjorde jag en koll och fick fram kartan härintill. Om du vill se en större variant kan du klicka på bilden, annars kan jag informera dig om att det finns 149 snabbmatsrestauranger i stadens centrala delar. Nästan hälften, 71 stycken, är McDonald’s. I Greater Chicago finns det 266 snabbmatsrestauranger.

Nu är visserligen Chicago en enormt stor stad med svenska mått mätt. Och det är också staden där McDonald’s har sitt globala huvudkontor. Men ändå.

Du som vill ha riktigt mycket att bita i, ska dock inte åka till Chicago, utan till Houston, Texas. Där finns 480 snabbmatsställen.

One thought on “Praktiskt och lite skrämmande”

  1. Nu vet jag inte om där finns en sådan snabbmatsresturang där, men om du ser en resturang(-kedja) vid namn “Denny’s” så rekommenderar jag dig starkt att äta någon av deras underbara kycklingmackor!
    Friterad kycklingbröst på vitlöksstekt Ciabatta (dock utan dressingen)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *