Nu måste jag skriva något

Uppdatering: Det här blev som en liten att göra-lista, så nu stryker jag det som är klart.

Det blev inte ett enda inlägg igår. Jag var på kurs hela dagen, och sedan var det direkt hem till Legolas och hans kompisars fotbollsträning. Och sedan tusen olika små saker som behövde fixas, innan man stupar i säng frampå nattkröken.

Och nu är det tusenfemtielva andra saker som måste ordnas. Lämna papper till revisorn, lämna papper till banken, hämta nya presslegitimationen.

Och sedan tillbaka hit, för att fortsätta skyffla papper, rätta faktura som gått till fel adress, ändra abonnemang som går till fel adress, fixa en fil som kan överföras till faktureringsbolaget, lista ut varför våra nyheter inte hamnar som de ska hos en av våra kunder, svara på mejl, ringa telefonsamtal, kontrollera att mejldistributören fixat vad de skulle och på rätt sätt, lytta över pengar som hamnat på fel konto – nähädegickinteförbatteritvaslutililladosan, fixa nytt batteri till lilla dosan och…

Tusen miljarder små saker.

Hur kan det ta så mycket tid? Det gör mig galen. Jag hinner inte jobba. Fast de här sakerna är ju mitt jobb också, men de räknas liksom inte. De bara stjäl min tid, och det gör mig sur.

Min lillasyster skrev häromdagen att hon tycker det är för mycket dissande bland bloggare.

Hon vill nog inte vara min syster längre.

Det är synd, för jag gillar henne. Men jag var bara tvungen att få ur mig detta.

Så, nu MÅSTE jag åka till revisorn. Hon har frågat efter mina papper två gånger. Först ska jag bara åka förbi IT-mammans skola och bryta mig in i hennes bil och leta efter ett kvitto. Som revisorn behöver. Snark.

3 thoughts on “Nu måste jag skriva något”

  1. Fast jag menade mer dissande av typen “hur kan man gå klädd i foppatofflor” eller “Ernst borde inte få vara i tv för han är för ful” eller “varför bantar inte feta människor”. Sånt som är elakt och sårar andra. Diss av vardagsstrul och elände är bara välkommet, that’s what blogs are for! Ja vill visst va din systej!

  2. Tack, det var skönt att höra! Och jag vet nog att du försökt tubba IT-mamman att gömma mina Foppa-tofflor. Som förresten egentligen är Magics urvuxna som jag fått ta över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *