Lejserdoum

Idag har jag ett viktigt uppdrag att utföra: Ta Magic och två av hans kompisar till Laserdome i Göteborg. Sitter och grunnar på om jag ska hänga med in själv när pojkarna ska leka pangpang, men till min stora förvivlan känner jag ingen större lust!

Middle age, man. Stupet är nära.

Det känns som att det vore minst lika najs att sitta i fiket utanför och bara softa medan grabbarna kickar loss. Kanske för att det är så ohyggligt sällan som man får chansen nuförtiden. Att bara göra ingenting.

Risken är dock överhängande att pulsen börjar bulta när man kliver in genom dörrarna. Vi får se.

One thought on “Lejserdoum”

  1. Laserskjutande är ganska kul. Avdelningen försökte få ut aggressioner och frustrationer gm några timmar på en dylik bana i Tokholm. Teambuilding hette det visst men effekten blev snarare den motsatta; vendettor och hämndlystnad gjorde att splittringen bara växte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *