Semesterepilog

Min stolta plan om semesterbloggande från norra England gick rätt fett på sniskan. De första dagarna var så intensiva att jag inte orkade, sedan fick jag iväg några inlägg och sedan strejkade programmet som jag använt för att koppla upp mig med mobilen. Rätt irriterande, eftersom det funkat i demoversion men lade av när jag halade fram kreditkortet och betalade för att kunna fortsätta använda det.

Nu är jag tillbaka på svensk mark igen. Sitter i sköna fåtöljen, allt är tyst. IT-mamman har åkt iväg en snabbsväng och barnen är nattade och sover förhoppningsvis.

Jag har dock massor kvar att berätta från vår tripp, så tro inte att det är slut på äventyren från The United Kingdom. Jag säger som Timell och Hegerfors: Det kommer mera. Men inte just nu, för jag är så sabla hungrig. Kanske ska ta mig en macka med Marmite? Eller lite jelly (Jell-O, kallas det i USA) eller kanske några salt-och-vinäger-chips?

Såklart inte. Även om vi faktiskt fraktat hem alla dessa bisarra och motbjudande saker från England, tänker jag inte äta något av det.

Däremot kanske jag öppnar en flaska Newcastle Brown Ale (inköpt på Systembolaget) och tar en macka. Utan Marmite.

2 thoughts on “Semesterepilog”

  1. Klart du inte snor min Marmite, vinägerchipsen eller jelly´n. Dem ska jag ju förgifta mina elever med. Moahahaha…

  2. Hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag nog aldrig att lyckas förstå de stackars människor som faktiskt tycker att Marmite smakar gott. I början trodde jag att de bara fejkade och höll god min för sakens skull. I efterhand har jag dock förstått att de inte alltså låtsas utan verkligen NJUTER av smaken. How come?! Vad är det för fel på deras smaklökar egentligen (eller är det i själva verket mina egna som behöver ses över?). Hur kan man ha så vitt skilda uppfattningar om smak? Det är skrämmande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *