Is it really a must?

Carlsberg satsar på en slags omvänd produktutveckling (produktinveckling?) när man nu lanserar en riktig klassiker om igen: Must. sommarmust.jpg

Inte julmust.

Inte påskumst.

Utan sommarmust.

Det kommer säkert att säljas många tusen liter, men något inom mig skriker nej. Jag har faktiskt lite svårt att motivera varför, om folk vill dricka must på sommaren så ska de självklart få det. Men ändå – jag vill inte!

5 thoughts on “Is it really a must?”

  1. Mm, det kan man förstås undra. Men egentligen tror jag inte det (och detta är ju faktiskt ett område jag känner till rätt bra) eftersom man knappast märker om påskflaskor med sommaretiketter.

  2. Lite överbliven skinka också? – vänta, där är den, “flintastek” kallar de den visst för… stansa lite nya pepparkakor kan man ju alltid göra, och tjonga ihop lussekatter, passar säkert fint till jordgubbstårtan. Glöggen kan drickas kall med isbitar i (jag har provat!), och de där stackars sillasvansarna är väl de som blev över från i julas, vi hittade dem längst in i kylen? Ägg med påskmotiv och bruna bönor till det, så tar vi kräftorna till kaffet, om ni ätit upp surströmmingen tills dess.
    ALLT går om man är spritt språngande galen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *