Grattis, Lisa!

Matälskaren är Sveriges största livsstilsblogg, enligt en ny bloggrapport.

Respect, säger jag och lyfter på hatten för de svenska matbloggarnas an-Förare. Det finns en anledning till att hon sitter på tronen. Det finns många bra matbloggar, men Lisa har stor integritet och en skön mix av supernördiga och allmängiltiga texter.

Oops, där gick visst fjäsklarmet. Det får räcka så för idag.

3 thoughts on “Grattis, Lisa!”

 1. Å andra sidan mejlar dom olika bloggar och frågar om besöksantal.. 🙂
  Tror förvisso feberbloggarna är större än alla andra bloggar tillsammans. Feber är ju inte med. Sedan räknar dom inkommande länkar, vilket inte säger så mycket om hur stor en blogg är.

  Matälskaren är annars grymt inspirerande.

 2. Undersökningen hade inget med besöksantal att göra utan med antalet länkar. Jag tycker det hela är rätt tramsigt. Det viktiga är inte att vara störst utan att hitta rätt läsare.
  Tyvärr har undersökningsverktygen varit så pass grova att Estelle har rankats som störst modeblogg. Detta för att bloggerskan helt enkelt gått och lagt in länkar till sig i kommentarer hos andra. En metod som ska användas med urskillning enligt netiketten och som inte säger ett smack om hur populär bloggen är. Småklantigt!
  För övrigt är det skänt när andra talar väl om en så att man själv slipper.
  Din blogg blir bara bättre!

 3. Man tackar!
  Även jag inser förstås att det är omöjligt att ge en rättvisande bild av vilken blogg som är störst. Den senaste tidens debatt om cookies och deras vara eller inte vara, från första eller tredje part, är väl en nog så viktig indikation på detta.
  Storheten ligger i betraktarens öga, liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *