Årets innovation – koffeindonuts

Jag vet – jag är inte hemma (se förra posten). Bara en liten stund till, sedan drar jag. Och innan dess ska jag informera om årets största (?) nyhet inom matvärlden: koffeindonuten!

Läste precis om det på den amerikanska bloggen Slashfood och kände direkt att detta måste vara den största nyheten hittills i år. Det är nån amerikansk forskare som klurat ut ett sätt att tillsätta koffein till donuten utan att det ger någon bismak, och i oktober kommer produkten att lanseras i USA. Fantastiskt vad de kan hitta på, ändå.

Möjligheterna känns oanade, och nu väntar jag bara på en donut med trådlöst Internet, så att man kan läsa morgonens nyheter. Innan man äter upp dom. Och får sig en koffeinkick på köpet. Vem sa att det var bättre förr? Vem?

VEM?

Nähä, tänkte väl det.

Fegisar.

Nu ska jag bara ta en kopp kaffe innan jag ger mig ut på dagens expedition till Göteborg och Halmstad.

2 thoughts on “Årets innovation – koffeindonuts”

  1. Detta med all inclusive brer ut sig. Kaffemeddopp i den donut. Jag har annars tyckt att After eight är det ultimata. Godis med tandkrämssmak.

  2. After Eight som är så gott! Tyvärr tror jag inte fluorhalten är så hög.
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *