Snabba fredagsräkor – ingen dum idé

chili_lime_rakor.jpgAbba Seafood lanserar en ny produkt som man kallar fredagsräkor. Det är extra stora Nordhavsräkor som marinerats och frysts in. Tre olika smaker kommer att släppas: chili&lime, lemon&pepper och red curry.

Enligt Abba Aeafood ska de frysta räkorna bara blandas direkt med nykokt pasta, och sedan stå på eftervärme med lock i några minuter.

Det låter fasligt enkelt – och gott! Precis i min smak.

Självklart måste jag testa detta snarast, även om man som bohuslänning är rätt så kräsen när det kommer till räkor. För inget går ju upp mot ett kilo pinfärska godingar direkt från Smögens hamn…

Eller? Vi får se.

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

2 thoughts on “Snabba fredagsräkor – ingen dum idé”

  1. Du kan vara lugn, Anne. Tre påsar ligger nu i tryggt förvar i frysen, jag återkommer med domen inom kort.
    😉

Comments are closed.