Sliskigt besök

Valio har legat ovanligt lågt ett litet tag, men nu har man laddat kanonen igen och vräker ut en skur av nyheter. Förutom ett par nya laktosfria produkter har barnsortimentet Kidius fräschats upp och utökats.

vanilj_tf_rabarber_stor.JPGOch så har man skickat in ett tillfälligt besök hos Valio Vanilj-familjen. Denna gång är det herr Rabarber, som jag lyckades få med mig hem från gårdagens inköpsrunda. Därmed blev det provsmakning till frukost, och jag är tyvärr inte imponerad.

Valio Vanilj Rabarber är en sliskig historia som helt saknar den där fräscha, friska, somriga smaken som jag förknippar med rabarber. Det är kladdigt och sött och jag tycker inte att det funkar till frukost. Så det här tillfälliga besöket kommer jag inte att sakna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *