Rostis från Fazer

Fazer lanserar ett nytt bröd, Rostis. Det beskrivs som ett portiosnbröd som kan rostas eller ätas som det är. Brödet innehåller havrefiber och är försiktigt sötat.

rostis_232×176.jpgJag har testat och vet inte riktigt vad jag ska säga. Vad är nyheten egentligen? Det smakar som ett helt vanligt rostbröd, men i annan form, och kanske till och med att det saknar en aning sälta. Visst funkar det smakmässigt, absolut, men jag är ändå tveksam till om Fazer tänkt rätt här. Varför så liten påse, till exempel? I en familj som min, med två vuxna och tre barn, räcker en påse INTE till frukost.

Kanske är det en produkt för singelmarknaden, jag vet inte.

I ärlighetens namn ska jag tillägga att andra familjemedlemmar var mer entusiastiska: “Mmm! Vad gott!”, tjoade till exempel Magic. Han diggade brödet skarpt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *