Popcornplantage

Visserligen inte min, utan äldste sonen Magics. Men den står i fönstret framför mig, och jag tycker den är rätt cool. Det är en speciell sorts majs som alltså ska gå att poppa när den vuxit klart. Det får vi nog anledning att återkomma om. popcornplantage.jpg

Plantagen utsattes för övrigt för ett oväntat angrepp av Lilla Larsson, tvåkettalft år, häromdagen. Hon lyckades dock undvika de flesta av de späda små skotten, så en stor del av planteringen klarade sig från denna lilla naturkatastrof. Det blev mest en massa jord på golvet.

Hurricane Larsson, typ.

5 thoughts on “Popcornplantage”

  1. Jag läste om de i någon tidning och tyckte det verkade väldigt festligt. Rapportera gärna om hur det går och om det blir några popcorn!

  2. Här är en till som odlar popcorn. Det ska bli röda små kolvar man lägger direkt i micron och kör igång. Spännande.Har en hel skog på G. En skog i en burk.
    Man kanske skulle lägga ut en bild på bloggen…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *