Minimal, sa du?

chips15.jpgOLW lanserar ett nytt snacks med det avslöjande namnet Minimal. Namnet syftar förstås på fetthalten, som ligger på blygsamma sju procent. Detta uppnås genom att potatischipsen bakas istället för friteras.

Kanske har man hittat något här, jag vet inte. En påse bakt potatis – ska det bli nästa favvo för fredagsmyset? Det låter tveksamt, men jag ser med spänning fram mot att få testa

3 thoughts on “Minimal, sa du?”

  1. Den kommer säkert att sälja bra för alla hälsomedvetna. Jag kan mycket väl tänka mig att prova, just för att jag tycker att chips i allmänhet känns så flottiga.

  2. Jag tycker det är kanon att producenterna av s.k “mindre bra mat” tar sig i kragen och verkligen försöker att åstadkomma tillverka vettiga alternativ till dagens befintliga. Trist bara att de måste dröja så länge innan något händer! För det är väl egentligen inte konsumenterna som ska behöva pressa på tillverkarna utan istället är det väl faktiskt dem som ska ligga steget före oss och förutspå vad VI köpare kan tänkas vilja ha – inte tvärtom!!!

    Men som sagt, en rejäl eloge till OLW om detta smakar bra och en klapp på axeln som ett “bra kämpat, men försök gärna igen…”om chipsen istället visar sig smaka apa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *