Lång näsa

Vi lever i ett digitalt samhälle. Eller? Nehej, det gör vi visst inte. För när det ska deklareras, då ska man lämna in papper. Åtminstone om man är egen företagare…

Ok. You want paper? You get paper.

Not!

För då…

Surprise: Plötsligt händer DET!

bild188.jpg
Inte bara en gång, utan varje gång jag försöker skriva ut. Fixeringsenheten, som syns på bilden, är kaputt. Beläggningen på en av rullarna har spruckit och därför fastnar varje papper på vägen ut ur skrivaren. Det är färdigskrivet och klart men kan inte komma ut, utan fastnar och skrynklas ihop till oigenkännlighet.

Om fyra timmar och 41 minuter ska deklarationerna vara inlämnade (fem stycken i år…).

Life is such a bitch sometimes.

2 thoughts on “Lång näsa”

  1. Jag satt och var jättenöjd med att jag lyckats få in eländet trots allt strul. Då kom jag på att jag glömt en bilaga. Snark. Förresten fick jag pris på en ny fixeringsenhet igår: 4791 spänn plus moms. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *