Jag tror jag flyttar nu

Nä, det var lite drastiskt, men det här är något som verkligen får mig att önska att jag bodde i USA. Inte nog med att Internetjätten Amazon säljer dagligvaror via nätet, man kan också abonnera och få det billigare!

Snacka om två sketna flugor i en smäll: Ja tack, skicka mig en stor del av allt det jag behöver, automatiskt varje vecka så att jag slipper att tänka på det, och ge mig dessutom femton procents rabatt. Sagolikt.

3 thoughts on “Jag tror jag flyttar nu”

  1. Låter inte dumt. Är just nu i Kina och äter lite konstiga prylar. Undrar om man kan prenumerera på manet? Man kanske kan starta en prenumeration till brorsan. Kan garantera – det är ingen hit! Då smakar kamelfot mycket bättre!!! För att inte tala om grillad hönsfot! En varning behövs dock för klorna; lite väl hårdsmälta men härliga att suga på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *