Ingen lightläsk, tack

…åtminstone inte om man frågar Salts läsare. Jag har haft en webbfråga uppe i ett par veckor nu, och resultatet är rätt entydigt: Salts läsare är inte inne på lightspåret. Inte på läskspåret heller, faktiskt.

De allra flesta svarar “Köper aldrig läsk” på min fråga. Av de 358 som svarat har 37 procent givit detta svar. 27 procent svarar att de aldrig köper sockerfri läsk, medan 18 procent svarar “Ibland” och lika många svarar “Alltid”.

Klicka här, så får du se resultatet i sin helhet.

2 thoughts on “Ingen lightläsk, tack”

  1. Mäh! Den nya frågan är ju helt fel svarsalternativ på nya frågan! Ett av svaren måste ju vara “nej, min stad har rationaliserat bort allt vad manuell chark heter”, för så är det i alla fall i min stad. -Jag vill HA manuell chark! Jag viiii-ill! *stampar i golvet*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *