Apropå kokbok i fickan: Ett tips från Birgitte

Jag skrev en kort grej igår om det lilla instickprogrammet man kan skaffa med ett antal recept till iPoden, och fick en kommentar från Birgitte, som tipsar om två e-kokböcker som man bland annat kan låna på Stockholms Stadsbibliotek.

isbn918908652x.jpgDen ena ser du här intill. Den heter Kokbok för singlar, och alla 08:or kan låna den här. Då finns den kvar i mobilen eller handdatorn i 28 dagar, varefter den inaktiveras och blir oläsbar.

Den andra heter Mitt i affären och går att finna här.

Alla vi lantisar kan kolla här – det finns en chans att även vi kan låna. Och om du vill köpa en e-bok kan du kolla här (kokbok eller något annat – litteratur är alltid rätt) för en lista över åteförsäljare.

Har jag glömt något? Mycket möjligt. Eftersom jag dessutom råkar veta att det finns en och annan superbibliotekarie som kikar in här då och då, så kan det vara värt att kolla eventuella kommentarer till det här inlägget. Klicka bara på “Comments” här nedan, så kan du läsa eller skriva en kommentar själv.

2 thoughts on “Apropå kokbok i fickan: Ett tips från Birgitte”

  1. Jag heter Birgitte! Det ær min e-postadress som ær danskan.. 🙂 Ska kanske påpeka att fastæn jag lånat båda kok-e-bøckerna, så har jag aldrig lagat något från dem, så jag vet ingenting om kvalitén på deras recept.

  2. Jag såg det senare. Men jag satte ändå ut ditt “alibi”, eftersom det inte är alla som uppskattar att deras namn skvalpar runt överallt. Men jag ändrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *