Xtian har korvat till det

Uppdaterat: Länken trillade bort! Nu finns den där, hoppas jag…

Jag fick en inbjudan att prova Lithells nya sortiment av Sibyllakorv, som kommer att säljas i konsumentförpackning i vanliga matbutiker. Visningen var förstås i Ståkkålm, och det kändes ärligt talat lite jobbigt (och dyrt) att åka dit bara för att käka korv.

sibylla_logo.gifFast samtidigt är ju detta en händelse som bör bevakas av denna blogg. Nya produkter är liksom min melodi. Och bara för att Salt/Foodwire fått en inbjudan, måste ju inte jag gå dit. Vem kan väl utföra detta uppdrag bättre än allas vår egen fast food-lover Xtian? Med hans benägna tillstånd länkar jag därför till hans inlägg om korvarna och den korvundersökning som Lithells genomfört i samband med lanseringen.

One thought on “Xtian har korvat till det”

  1. och nu har vi även editerat vårt inlägg och tackat för inbjudan. Sorry, det blev sent igår när vi skrev….

    Än en gång, tack för ditt förtroende!

    /Redaktionen FFL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *