Skum sensorisk surpris

Tog just en kopp kaffe. IT-mamman tjatar ofta om att det “ska vara något till” och rotade i skåpen efter lämpligt tilltugg. Hon smusslade till mig några såna där colaflaske-godisar. Brunt lösgodis, ja – ni fattar. Annars får ni kolla bilden.
bild-29.png

Denna produkt bör dock ej intagas i sällskap med kaffe. Det vet jag nu. Varning utfärdas!

När jag tuggat i mig en colaflaska får nämligen kaffet en markant och påträngande bismak av – mögel! Fråga mig inte varför, men det är ett faktum. Ett äckligt faktum. Som fortfarande dröjer sig kvar. Jag måste nog gå och rensa smaklökarna…

Dela:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Diigo
 • email
 • LinkedIn

5 thoughts on “Skum sensorisk surpris”

 1. 🙂
  Kommentaren kom precis när jag skickat iväg mitt inlägg. Från högerkanten – hårt och koncist rakt in i straffområdet.

 2. Hej Stellan!

  Detta påminner mig om att din gamle elbasmentor (det ordet har jag aldrig sett innan) nåväl , din mentor på området elbas hävdade en gång följande, på Lilla Edet-mål givetvis: “prova läkerol, grov portion och kaffe………det smakar f-n jordgubb!”

  nåt för “Stellan testar” kanske?

 3. Ossj. Där kan man snacka sensorisk surpris. Men Funky B:s smaklökar är kanske inte de mest pålitliga… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *