Nu SKA grillen fram

Skrev häromdagen om grillstress. Viktigaste orsaken till stressen var dagens deadline från revisionsbyrån, som bett att få in alla räkenskapshandlingar till idag. Men när jag ringde revisorn nu på morgonen, visade det sig att hon är ledig. Därmed skruvades magsyrenivån ned ett par snäpp.

😀

grillspjut_ytterfile.jpg

Så idag ska grillen fram. Så är det bara. Har också tagit ut flintasteken, grillspetten, grillspjutet och korvarna från Scan ur frysen. Kan förresten nämna att det första minustecknet med grillspjutet upptäcktes redan vid infrysningen: Spjutet är så långt att det inte får plats i frysen, såvida man inte har en box. Jag fick böja det för att det skulle få plats, så nu fiskade jag ut en grillbumerang av ytterfilé ur frysen…

Hursomhelst: Familjen från skogen kommer – utom konstnärsmamman som måste jobba – så vi får hjälp med att testa alla godsakerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *