Glassogram, funkar det?

piggelin.jpegIt-företaget Eurovip fortsätter lansera skojiga mobila tjänster. Jag vet inte om ni minns, men i vintras körde de ett samarbete med mobiloperatören 3, som bjöd alla abonnenter på lussekatt. Lussekatten kom i form av en kupong i mobilen, som sedan kunde lösas in mot en lussekatt hos 7-Eleven eller Pressbyrån.

Nu följer man i alla fal det inslagna spåret och lanserar Glassogram, där en liknande kupong kan bytas mot en piggelin.

Jag läste denna omtumlande nyhet på Dagens Media. Och som vanligt är det nästan roligast att läsa kommentarerna till artikeln. Denna gång får man nämligen veta att 7-Elevens personal knappt vet vad de ska göra med kupongerna…

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

One thought on “Glassogram, funkar det?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *