En Lamborghini i köket

lamborghini-coffee_small.jpgOm man inte kan ha en i garaget (det är lite trångt där) så får man väl skaffa en Lamborghini till köket istället. Men det gäller att snabba på, för den här kaffemaskinen finns bara i tusen ex. Det är dock en tvättäkta Lamborghini i färgen beluga-svart, vilket höjer dregelfaktorn ganska brutalt.

Priset? 1750 dollar – rena vrakpriset.

Vår Krups-bryggare har faktiskt stånkat ganska ansträngt ett bra tag nu, så det kanske är läge för uppgradering. Man kanske kan lämna sin gamla bryggare i inbyte, fast det lär väl inte bli någon större skillnad.

Fast nej, jag står nog över ändå. Det finns ju bara tusen. Någon som verkligen behöver kan ju bli utan.

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

One thought on “En Lamborghini i köket”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *