De e mycke nu

Visst var det så han sa, Stefan Sauk? I de där roliga sketcherna i Lorry, var det väl?

Skit samma. Takeländet är fortfarande inte färdigt, och imorgon ska det bli regn och 18 sekundmeter. Stön.

kryddiga_premium_samlingsbi.jpgI och för sig har jag ju massor av andra saker att göra också. Som till exempel bokslut och deklarationer för mig, IT-mamman och alla våra företag. (Det där lät ju rätt tufft, men egentligen är det bara två företag, ett litet och ett pyttelitet och så två andra som inte har någon verksamhet. Men deklarera måste man göra ändå.)

Sedan har jag angenäma saker också att ta itu med. I kylen ligger en trave med Scans nya korvar, i frysen ligger tre nya produkter från Findus och i skafferiet står ett par nya cappuccinopulver från Gevalia samt två nya kak-/bull-/fikaprylar från Bisca. Allt detta måste jag förstås testa och skriva om här på bloggen.

Jag skulle behöva klona mig. Till en kamrer, en takläggare och en Stellan. För jag är ju varken takläggare eller kamrer egentligen.

Det är bara sånt jag låtsas.

2 thoughts on “De e mycke nu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *