Dags att skippa Skipper

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: TV3:s program “Du är vad du äter” är ingen höjdare, och värst av allt är programledaren Anna Skipper. Hon ser ut som Barbies mamma, vilket gör att de stackare hon ska hjälpa (som ju oftast är kvinnor) puttas ned från stegen innan de ens hunnit börja klättra. anna.jpg

Dessutom slänger hon olika kostråd omkring sig till höger och vänster, varav en hel del är rena dravlet. Så sent som i förra veckans program varnade hon föräldrar för att ge sina barn smörgåsrån, eftersom de “innehåller transfett.”

Den dominerande tillverkaren av smörgåsrån, Göteborgs Kex, använder dock inte transfett i någon av sina produkter. Alltså inte heller de andra produkter som Anna Skipper plockade fram i sitt inslag.

Jag tittar nästan aldrig på TV3 (med undantag från nån enstaka James Bond-film), men det finns många som gör det. Och då är det allvarligt att Anna Skipper får fritt spelrum med sina illa underbygda hälsotips.

One thought on “Dags att skippa Skipper”

  1. Är ngn förvånad….programmet sänds ju i TV3 – tv.s svar på ” Ding Ding värld”. http://susning.nu/Ding_Ding_V%E4rld

    En artikel om Skipper finns på aftonbladet. http://www.aftonbladet.se/vss/matovin/story/0,2789,978266,00.html

    Dessutom tar den eminenta siten http://www.vof.se upp Skipper och hennes hokuspokus

    “Att Skipper är ute och seglar är dock kanske inte så konstigt då hon på sin hemsida http://www.annaskipper.se/faq* hänvisar till sin “vän och kollega” Sanna Ehdin (som utnämndes till Årets förvillare 2000). “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *