Back in place – en stund

Phew. Sju timmar i bilen för ett föredrag på en och en halv timme, samt en kvart på en mässa fylld av rostfria mojänger. Var det värt det? Jag vet inte. Men en sak vet jag: Jag är pisstrött på lastbilar. Det kryllar av dom! Och de skiter fullständigt i övrig trafik. I varann också, förresten – de ligger i hundra knyck med tre meters avstånd…

Och så vet jag en annan sak: Mitt tak är fortfarande inte färdiglagt, och imorgon ska vädret bli sämre. Så jag säger tack och hej för en stund. Nu är det blåbyxan på som gäller.

PS: Frisco Meal på Max är INTE äckligt. Däremot kan man surna till över att det tar McDonald’s i Falkenberg en kvart att fixa en liiiten frukostmacka och en kopp kaffe. Var lade jag hammaren nu då? DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *