Visst är det köttbullar

Precis som Jonathan (skvallerbytta bing bång), Eva och Therese konstaterat, så är det förstås “Köttbullar med lingon klara, varsågod” man kan äta i Borås. Fast jag fick nöja mig med medhavd matsäck eftersom jag befann mig i frivillig husarrest i Almåsskolans idrottshall.

bild136.jpgDet var dock helt ok, eftersom Magic och hans polare från basketklubben spelade linnena av fyra motståndarlag. Magic och flera av hans kompisar spelade bättre än någonsin och vann även sista matchen (mot ett gäng riktiga råskinn – snubblande nära teknisk foul på pappa Stellan…) med 37-31 efter att ha legat under med åtta poäng. Jag är så stolt att det bubblar i öronen. Märks det?

För Lotten och alla andra basketnördar lägger jag ut en liten bild. Den är tagen med mobilen, därav den blygsamma kvalitén.

2 thoughts on “Visst är det köttbullar”

 1. Spelade de på tvärsen? Eller är det en JÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTEhall? En basketdikt:

  Nu tar jag fram bildgranskningsluppen.
  Ve och fasa, fel upphoppsben på vänster-lay upen!

  (Jag letade verkligen efter något att anmärka på, ville bevisa hur nördig man kan vara.)

  Tack för baskebilden, den piggar upp!

 2. Åh, skaldar du så här tidigt på förmiddagen? Med halsfluss och allt?
  Han får hoppa med nyckelbenet om han vill – bara han får bollen i korgen! 🙂
  Hallen var rätt stor, fast inte större än den som killarna tränar i här i vanliga fall. Tre ungdomsplaner på bredden, och så en seniorplan på andra hållet. Massor av linjer på alla håll och kanter. Någon borde uppfinna utrullningsbara linjer så man lätt kan byta när det är dags för en ny sport eller ny storlek på plan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *