Vad brassar man till brassar?

Ni får ursäkta, men nu återkommer jag till det där med brassarna som dykit upp i byn där jag bor. Kollegan Jonathan tvingade mig att leta fram lite mer info, så nu ska jag avslöja vad fotbollsstjärnorna käkar.

Jag har grävt fram numret av Svägerskans tidning där brassarnas ankomst förkunnades, och lusläst intervjun med kockarna May Gunn Bekkevold och Nicki Essmann. Dräför kan jag nu avslöja delar av den detaljerade meny som hotellet fått via e-post, och som dessutom justerats och förklarats i ett antal ytterligare meddelanden.

Håll i er, för här kommer det:

  • Sallad.
  • Grillad kyckling.
  • Fyllda pannkakor.
  • Ris med bönor och räkor.

jello.jpgInte så impad? Jag vet! Jag blev rätt besviken själv, därför har jag sparat det roligaste till sist, nämligen efterrätten (såklart): Färsk frukt – och Jello!

Aldrig ätit Jello? Good for you. Jello är vidrig, sliskig dallrande… gelé, typ. Oftast i en gräslig färg. Röd, rosa, gul, grön, lila (läs: azofärg).

Ja, gott folk. Detta är vad stjärnorna äter när de kommer till byn där jag bor. Och när de inte äter så gör de något av följande:

  1. Sover.
  2. Spelar Xbox.

Vilka otroliga tråkmånsar! Jag vill inte veta mer. och jag förstår äntligen varför jag aldrig blev fotbollsproffs.

3 thoughts on “Vad brassar man till brassar?”

  1. Min mormor brukade göra en hemskt smarrig och monumentalt fettbildande efterrätt genom att ta dallrande Jello-bitar och vispa sönder dem i vispgrädde. Sug på DEN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *