TV-frågan: spridda svar

Nu har jag plockat ned TV-frågan som legat uppe här på bloggen ett tag nu. Närmare två veckor, tror jag. 75 personer har svarat, och här kan du se den exakta fördelningen av svaren.

Även denna gång blev jag faktiskt en smula förvånad över svaren. Kanske mest över att hela 24 procent svarar “Aldrig” på frågan om hur ofta de ser matprogram på TV. 36 procent svarar “Så ofta jag kan”, och det är kanske inte så konstigt med tanke på den här bloggens inriktning. Resterande 40 procent klämmer till med ett hederligt genomsvenskt “Ibland.” Där finns nog jag själv. Skulle säkert titta mer om jag hade tid, och så är det nog för många.

Just nu är det för övrigt lite stiltje med roliga matprogram i TV. Själv väntar jag spänt på Alice Brax debut i TV8, som hon själv bloggar om här. Om du kollar, missa inte att spana in frillan på killen till höger. Han ser ut som en Status Quo-roadie på rymmen…

Vilket påminner mig om att jag själv utlovat mer info om min egen nya frilla. Det kommer, jag lovar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *