Sibylla – snart i ditt eget kök

sibylla_logo.gifKorvkrämarna på Lithells har fått en snilleblixt – kanske.

Lithells lanserar nämligen inom kort ett sortiment av Sibyllakorv i handeln, och du behöver därmed inte släpa dig till korvmojen för att ta dig en grillad med bröd, halv special (oj, vad min mage låter!) eller andra gatuköksklassiker.

Uppdaterat: Jag inser nu att jag uttryckt mig högst slarvigt och måste förtydliga: Det handlar inte om “korvmoj i butik” enligt Sibyllas rullgrill-koncept som funnits ett antal år. Det handlar om konsumentförpackningar med Sibyllakorv som du kan köpa med dig hem och tillaga i hemmets lugna vrå.

One thought on “Sibylla – snart i ditt eget kök”

  1. Hm, har inte det redan funnits? Vet inte om det var Sibylla men…
    I videobutiken jag jobbade i början av 90-talet så ställde ägaren en korvmojäng vid kassan. Där låg korvarna och rullade och så fanns det kokkorv som lång så länge i vattnet så att de blev alldeles gröna… Yeach! Fast det är klart, vi hade ju inte mos och sånt. Du kan nog bortse från denna kommentar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *