Sett nåt bra på bio nyligen?

Har haft sista träningen med 98-killarna i knattelaget Celtic ikväll. I vår värld har de nu blivit stora, ska bilda ett riktigt lag ihop med killar från andra skolor i kommunen, spela seriespel och såna spännande saker.

Fast stora är de ju inte. Födda -98! Då fyllde jag 30, och de såg dagens ljus. Hursomhelst hade några snälla mammor (och kanske även pappor, vad vet jag) samlat ihop till en blomma och biocheckar till oss tränare.

“Ja, och det är inte barnen som ska gå på bio”, beordrade en av mammorna myndigt.

Bio.

Jag vet inte när jag var på bio senast, inte heller vad jag såg. Men jag gissar på Harry Potter, eller möjligen något tecknat. Det var i alla fall ingen film jag själv hade valt, om vi säger så.

Men nu är det dags. Fast jag har ingen aning om vad som går på biograferna. Så om någon har något tips, tar jag tacksamt emot det. Jag är svältfödd, och därmed inte särskilt kräsen. Men jag vill ändå gärna veta – har du sett nåt riktigt bra nyligen? Klicka på kommentarlänken här nedanför och dela med dig.

3 thoughts on “Sett nåt bra på bio nyligen?”

  1. Har inte sett, men vill se Pans Labyrint. Den verkar jättebra. Casino Royal ska inte va så pjåkig, fast det ryktas om ett långt pokerparti i mitten som får mig att tveka. The Queen – hyllad och Oscarsnominerad flera gånger om. Departed likaså. Du ser, det finns massor! Skippa Babel, bara. Den är överskattad.

  2. Kikade in på sf:s hemsida för att kolla om det var nåt jag kunde rekommendera. Och insåg att jag inte heller varit på bio sen kriget. Men, hade jag valt nåt hade det blivit Tenacious D. Tv-serien var det roligaste jag sett på tv. Fast jag kan tänka mig att IT-mamman kanske gärna skulle se nåt annat.

  3. The Last King of Scotland, om den går på en bio nära dig. Har inte sett den själv (småbarn här också…) men klippen jag sett verkar mer än motivera Oscarn till Forest Whitaker. Och Borat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *