Så fjäskar man för en journalist

Det blir mycket Arla idag. För här kommer ett citat som jag bara måste publicera av rent egoistiska skäl. När jag skulle ge mig av från Arlas möte i Halmstad, sa jag hej då till deras svenska informationschef Katarina Malmström, som jag haft kontakt med ganska regelbundet under de senaste 7-8 åren.

“Hej då!”, svarade hon. “Det ska bli intressant att se vad du skriver. Det är alltid dig jag är mest nervös för.”

Jag blev ganska paff. Visserligen har jag skrivit hundratals artiklar om Arla med många olika infallsvinklar, och av både negativ och positiv art för företaget. Egentligen har jag lite svårt att ta uttalandet på allvar. Men jag gör det i alla fall. Kul med lite skjutjärnskänsla för omväxlings skull.

4 thoughts on “Så fjäskar man för en journalist”

  1. Fast det är väl inget fusk än? Eller har den där regeln trätt i kraft? Det borde jag ha koll på…

  2. Det är först 15:e oktober de nya reglerna börjar gälla. Men jag anser att det är lite fusk ändå 😛 (fast det är bara för att jag är avundsjuk på deras marknadsföringsbudget)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *