Recepttipset: Baconpopcorn

baconpopcorn-770379.jpgAmerikanska matskribenten, matstylisten och kocken Adrienne Handler bloggar om ett recept som gör mig riktigt sugen: Baconpopcorn. Låter rätt enkelt också, även om det förstås är jobbigare än att stoppa in ett papperskuvert i mikron och köra i två och en halv minut.

Stek baconet tills det blivit lagom knaprigt, och poppa sedan popcorn i fettet som är kvar i stekpannan.

Det skulle vara det hela, även om en av kommentarerna till Adriennes inlägg föreslår ytterligare en ingrediens: “A couple of shakes of parmesan.”

Ursäkta, vasadu? Onyttigt? Det har jag ingen kommentar till i nuläget.

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

2 thoughts on “Recepttipset: Baconpopcorn”

  1. Utan tvekan det bästa tipset jag någonsin läst på en blogg/receptsida eller var som helst.

    Lite som när man var liten och blandade allt man tyckte var gott. Ska genast hem och prova 🙂

  2. Det här låter sjukt gott. Något av det mest spännande jag sett på länge i snax-väg.

    Måste testa. Återkommer i ämnet.

    Tack för att du finns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *