Oslo, here I come

Idag åker jag till Oslo. Efter en del lirkande har jag lyckats få audiens hos Coca-Cola och deras splitter nya Far Coast Café. Det är så nytt att det inte öppnar förrän på lördag. Och det är det första i Europa. Sedan tidigare finns ett far Coast Café i Toronto. Ett till ska öppnas i… Singapore, tror jag det var. Så det är, som sagt, sprillans nytt.
Till pressvisningen i måndags hade Coca-Cola bara bjudit in norsk press. Inte mig. Men när det nu för en gångs skull äger rum en världshändelse av globala mått i min närhet, då måste jag dit. Så är det bara.

Far Coast är för övrigt ett kafé, det bör tilläggas. Coca-Cola ger sig alltså in i en ny verksamhet, vilket gör det hela extra intressant.

Schemat är lite pressat, så jag är lite osäker på om jag hinner med något bloggande att tala om under dagen. Annars får du ge dig till tåls…

One thought on “Oslo, here I come”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *