Oprah – Wasas frälsare

Lite knäckebröd, tänkte jag mig. För ni har väl läst att Oprah gillar det? bild-19.png

“I really love those little Swedish delights”, kläckte TV-profilen ur sig. Inför miljoner tittare. För svenska Wasabröd (nåja, ägs av italienska Barilla, men känns ändå svenskt på nåt sätt) kan Oprahs uttalande mest liknas vid en kommersiell orgasm.

Det tycker jag är störtskönt. Go Wasa, liksom.

Fast en sak stör mig lite: Jag läste just för andra gången att Wasa fördubblat sin försäljning. Om murvlarna ifråga läst samma artikel som jag (se länken ovan) så är det rätt beklämmande. För där står det uttryckligen att försäljningen ökat med 50 procent. Det är inte riktigt någon fördubbling, eller hur? Jag vet, det är petigt, men ändå störande. Och fel.

One thought on “Oprah – Wasas frälsare”

  1. Det där med matematik är ju inte alltid så lätt…och det sägs ju att matematikundervisningen blivit sämre.
    För övrigt blev ju Wasabröd tagna på sängen och var helt öförberedda på detta lilla Oprahutspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *