Jag vet inte riktigt…

…vad jag ska skriva om, faktiskt. Det är lite ovanligt när det gäller mig, det brukar liksom bara rinna på.

Egentligen hade jag tänkt att jag skulle skriva något om min nya frisyr, som är inspirerad av Martin Stenmarck, TV4-Mårre och Christer Lindarw. Men sedan insåg jag att det vore taskigt att skriva om det utan en bild, så att ni kan se
underverket. Och eftersom jag sitter vid IT-mammans dator och skriver detta, och eftersom jag inte orkar plocka upp min egen dator, så blir det ingen bild. Och då kan jag ju inte heller skriva något om frillan.

Så jag avvaktar med det. Istället ska jag leta fram lite kläder jag kan ha på mig till kvällens bjudning.

Återkommer om frillan en annan dag.

One thought on “Jag vet inte riktigt…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *