Skrota kokboken

cooboo01.jpgHar du datorn på köksbänken när du lagar mat? Det har hänt i mitt kök, kan jag tala om. Men det är såklart ingen optimal lösning – istället behöver man förstås en sån här.

Coo Boo kallas manicken, och förutom att den är helt sagolikt snygg har den trådlös förbindelse med din dator och alla de fantastiska recept du sparat där.

Förutom recept kan du köra filmer (matlagningsprogram, kanske?) i Coo Boo. Den kan också diskas, vilket är mer än man kan säga om min MacBook Pro…

Coo Boo är en prototyp, men den besitter förstås ganska fet vill-ha-faktor för alla oss matbloggare. Om den kommer i produktion är oklart, likaså vad den kan komma att kosta. Men om du vill ha kontakt med upphovsmannen kan du nå honom här.

3 thoughts on “Skrota kokboken”

  1. Seriöst, det här är en grej man verkligen behöver! Jag avskyr att springa mellan datorn och köket när man lagar efter något recept man hittat på nätet.

  2. Eller hur? Jag bara väntar på dagen då jag lyckas knäcka ett ägg i tangetbordet på den bärbara. Problemet är kanske att du och jag fattar att vi behöver den, medan resten av världen tycker att “det är väl bara att printa ut.”
    Sure, säger jag – men tänk på de stackars träden!

  3. Kombinerad laptop och spisplatta/stekpanna låter ju faktiskt helt galant!

    För vem vill printa ut? Vad ska man då med pdf:er, receptdatabaser och nya digitala format till? Näe, om man vill ha det på papper kan man lika gärna köpa en skrivmaskin på en gång. Eller en gåsfjäderpenna. Och har det gått så långt kan man lika gärna döpa om sig till Orre af Hönsgärna och klä sig i peruk, höga stövlar och kråsskjortor också… printa ut..? pfff. 90-tal. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *