Ljumma nyheter från McDonald’s

Har precis återvänt efter en sväng till storstadens Naturhistoriska Museum med Legolas och Magic. Utfärden avslutades med ett besök på McDonald’s och jag beslutade mig för att testa ett par av deras nyheter.

bild-16.pngQP med Wästgöta Kloster: Vilket slöseri med god ost. Tyvärr, men det här var inte något vidare värst. Kanske för att köket formligen dränkt hela anrättningen i ketchup och senap. Eftersom jag nyligen gjort ett ordentligt studiebesök i köket på en McDonald’s är jag lite förvånad. Jag vet ju att de har såna där mojänger som doserar ketchup, senap och majonnäs.

Emmentalerhjärtan: Now we’re talking! Ganska mumsig avslutning på måltiden trots allt. Snacksigt knaprig yta, fylld med gojsig smält ost som är så där lagom fast i konsistensen. Fast hade jag fått bestämma, hade det blivit en ost med mer smak. Kanske en lagrad cheddar. Eller Wästerbotten (in my dreams…) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *