Jag väntar

Lilla Larsson har hållit mig vaken större delen av natten, så jag borde vara svintrött. Men det har inte kommit än.

kojak.jpgOch jag har ett litet glädjeämne som håller mig på gott humör: Har äntligen fått tag på en box med den första säsongen av TV-serien Kojak, som jag på senare tid gått och känt en obetvinglig och oförklarlig längtan efter att få se igen. Observera att jag pratar om originalet med Telly Savalas. Den nya varianten med Ving Rhames (Pulp Fiction m m) har jag inte sett, men den verkar ha floppat rejält. Har mig veterligen inte visats i svensk TV, men rätta mig gärna om jag har fel – det vore kul att se den också.
Det är förresten Ving Rhames på bilden, men jag tyckte den var så cool.

Matanknytningen i det här inlägget är vag, jag vet. Men det är det bästa med blogg: Jag kan skriva vad jag vill! Och förresten har han ju en klubba i handen, det ser du väl?

Idag ska jag redigera tidning hela dagen, så bloggandet lär inte bli så flitigt. Måste vara klar 16.30, för då ska jag gå på spinning.

9 thoughts on “Jag väntar”

  1. Hej Broder!

    Känner att jag måste ge dig filmhistoriens coolaste citat, när du ändå var inne på den mäktige Wing Rhames!

    “Ooooh, i´m gonna get mideveal on your ass” (med svårt amerikanskt predikant-darr på rösten) Fantastiskt, eller hur?
    (från Pulp fiction)

    Ha det gott!

  2. Tja, hela boxen klämmer vi nog inte på en kväll. Jag tror det är 22 avsnitt eller nåt sånt. Fast nästa helg verkar det som jag blir solo här, så det kunde kanska vara värt ett försök. Hade tänkt tapetsera om vardagsrummet, men nån paus får man väl ta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *