Jag sällar mig till hyllningskören

Spinning-Stellan har hittat sitt bästa mellanmål: Friggs nya Multikaka. Jag ser att både Anne och Xtian har testat, och jag är lika förbluffat entusiastisk som de är.

multikaka.jpgKakorna smakar utsökt, snacksigt knapriga med en angenäm sälta. Jag snor Xtians liknelse, majskornen ger en solklar association till popcorn. Jag gillar Havre & Quinoa-varianten bäst, men Sesam & Linfrö-varianten funkar också finfint.

Nyttigt som attan också, förstås. Massor av fibrer och andra plustecken. Hustrun mumlar ännu en gång om picknicklådan.

Det här är i alla fall en solklar flipp i min bok.

Särskilt när jag nu inlett ett helt nytt aktivt liv: Jag har använt mitt gymkort för första gången, och imorgon blir det innebandy med fotbollstränarkollegan R och hans polare – jag räknar kallt med träningsvärk i fyra dagar den här gången också…

One thought on “Jag sällar mig till hyllningskören”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *