Jag börjar bli nyfiken…

…på Second Life, Internet-rollspelet som breder ut sig allt mer. Men jag vet inte om jag vågar. Risken är nog rätt stor att man blir fast. Beroende, typ. Jag inväntar nog Third Life istället.

Ibland är jag en riktig fegis, nämligen.

5 thoughts on “Jag börjar bli nyfiken…”

  1. Jag har haft allvarliga planer på att starta en karaktär där jag med. Men med World of Warcraft i friskt minne är det nog bättre om jag avstår. Det tog 2½ år att bli av med det beroendet. Varför byta mot ett nytt?

  2. Hoppade in i Second Life…dock lite for fort. Noterade inte att min karaktär blev en attraktiv “busty lady”. Den största delen av min tid i Second Life går nu åt att freda mig från diverse gubb- och pojkslem som stöter på mig hela tiden. Är det ngn som sett om Feministiskt Initiativ är aktiva i Second Life, jag kan behöva lite stöd från medsystrar.

  3. Beroendeframkallande effekt har det inte på mig men när jag väl är där är jag där länge. Det tar tid att lära sig att hitta och var alla andra intressanta är tycker jag. Ingen har stött på min Fabioliknande gestalt ännu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *