Hustruns metamorfos fortsätter

Som flera av er redan uppmärksammat håller min älskade maka, tidigare känd som Hustrun, på att genomgå en smärre metamorfos. Därför heter hon numera IT-mamman.

8670.pngHon bloggar friskt, och har nu flyttat från sin något temporära och amatörbetonade bloggtillvaro på Högskolan Västs server till wordpress.com. Tidigare kunde jag under dagens lopp få frågor om vem som ska hämta barnen, om jag betalt en viss räkning, vad vi ska äta till middag och dylika ting. Nu handlar det om pingar, trackbacks, statistik, plugins, teman, bloggportalen och tusen andra bloggrelaterade saker.

Hon har blivit smittad, helt enkelt. Och den som smittat henne är förstås jag. För innan hon startade sin egen blogg var hon oerhört engagerad i den här bloggen.

Så om ni tycker jag börjar tappa stinget, så fattar ni nu kanske varför. Då får ni surfa vidare till henne istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *