Den som ändå vore i Åre

Det bästa jag vet är att åka skidor. Det bästa stället att åka skidor i Sverige är Åre. Och nu finns det ytterligare en anledning att längta dit: Lagom till alpina VM lanserar Operakällaren och Lantmännens snabbmatskedja Gooh sitt koncept Roomservice i Åre.

gooh2.jpgEfter en stenhård dag i backen, stolpar man alltså bara in på sitt rum, krånglar av sig pjäxorna och där i kylen står käket som Stefano Catenacci komponerat, klart att ställa i mikron och värma.

Just nu känns det som en avlägsen dröm. Gräsmattan lyser grön utanför fönstret, och jag måste skriva en spaltkilometer om 160 000 döda engelska kalkoner som ska brännas upp i en värmepanna.

Då kan man behöva tänka på Åreskutan och Stefanos goda mat. För att hålla ångan uppe, liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *