Billigt kött gör mig trött

Kolla in det här.

Jag blir bara trött när jag ser sådant. Den här ständiga jakten på billig mat kan bli vår död. Köp dyrt kött istället! Det smakar förhoppningsvis bättre, och är absolut bättre både för djuren, naturen och dig själv.

3 thoughts on “Billigt kött gör mig trött”

  1. Ja, tack! Fram för svenskt kvalitetskött typ Hälsingestintan. Dessa för i dagarna en orättvis kamp mot kött- och slaktjätten Scan, som använder sin makt på ett osympatiskt sätt mot små företag som är beroende av dem för att kunna få leveranser av slaktdjur i biffklasser. Ska vi konsumenter och beslutsfattare acceptera detta? Resultatet kommer att bli att utbudet och därmed valfriheten för oss konsumenter inskränks.

  2. Hälsingestintan är kanske det bästa exemplet. Där pågår otroligt mycket bakom kulisserna där som allmänheten inte känner till. Efter vad jag kan förstå så vet Scan inte riktigt hur man ska hantera den här oväntat framgångsrika konkurrenten.
    Det sista jag hörde var att de gått med på att leverera det kött som Hälsinge Lantkök behöver, men att det fortfarande finns detaljer som man har svårt att komma överens om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *