Alla hjärtans frukost

Så här på Alla Hjärtans Dag (ni har väl inte glömt det, grabbar? Eller tjejer, förresten?) kan detta passa fint, kanske. Frukosthjärtan från Frebaco är en ny produkt som jag testat, och som jag gillar rätt mycket.

frukosthjartan.jpgHelt i enlighet med rådande trender är det fullkorn med 9,5 procent kostfiber, låg sockerhalt på sju procent varav mindre än fem procent är tillsatt och så vidare. Dessa siffror gäller varianten äpple/kanel.

Smaken av äpple och kanel är i mitt tycke lite för lam, men man skulle också kunna vända på det och säga att de här frukostflingorna (jag kallar det flingor, svenskan har inget bra ord för engelskans cereals) har en angenäm bismak av äpple och kanel.

I övrigt associatierar jag till nån slags kompakta mini-Havrefras. De är mycket frasiga och har som sagt en god smak av äpple och kanel som hade vunnit på att framhävas ytterligare.

2 thoughts on “Alla hjärtans frukost”

  1. Frukosthjärtan är väl inte nya? Jag köpte iaf mitt första packet förra sommaren. 🙂 Hur som helst håller jag med om att äpple/kanelsmaken inte är särskilt framträdande, men dom är rättså goda ändå.

  2. Vad säger du? Jag har inte sett dem här innan, i alla fall. Det är möjligt att du har rätt, men det kan möjligen också vara så att du bor i ett område där man testsålt produkten. Annars är det ju lite pinsamt för mig… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *