Tävlingsdags!

Okej, jag har lovat att inte skriva mer om det där strömavbrottet. Men det satte djupa spår i min själ, så jag kan inte släppa det riktigt.

Nu tänkte jag istället försöka vända detta trauma till något positivt, och vad kan väl vara roligare än en tävling?

En av de manicker som gjorde våra 53 timmar utan ström uthärdliga var Electrilite, en liten ficklampa och mobilladdare som drivs av en vev. Perfekt, inga batterier som tar slut när man behöver ljuset (eller laddning av mobilen).

Jag gillar denna lilla grej så mycket att jag beslutat mig för att lotta ut fem stycken till mina älskade läsare här på bloggen, i en busenkel tävling. Allt du behöver göra är att svara på en enda jättelätt fråga.

Ren kärlek? Ja, nästan. I alla fall hoppas jag kunna köpa din kärlek, för nästa gång stormen rasar och strömmen går – då kommer du att älska mig. Jag lovar.

Men i ärlighetens namn måste jag samtidigt medge att det finns en annan bevekelsegrund: Jag importerar själv Electrilite till Sverige, och jag vill förstås att så många som möjligt ska testa den. Du kan läsa mer i webbshopen där vi säljer Electrilite och en del andra skojiga mojänger.

Klicka på länken nedanför, så kan du tipsa alla du känner om tävlingen. Lycka till! Tävlingen pågår under hela januari.
Tävlingen hittar du här.

4 thoughts on “Tävlingsdags!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *