Nytt från Norrland

packshot-optimal_b.JPGJag är inte riktigt säker på hur länge den funnits i butik, men en orange sticker med texten “Nyhet” har alltid samma effekt på mig. Så därför åkte det ned två påsar Polarkraft Optimal i vagnen, när jag och Lilla Larsson tog en tur till Kvantum i söndags.

Det ångrar jag inte, brödet var riktigt gott. Påminner en del om någon av Fazers rutor, inte riktigt säker på vilken. Matigt, med lite tuggmotstånd, men en aning mesigt i smaken. Lite mer krydda, kanske brödkryddor eller bara vanligt salt, hade lyft kakan till nya höjder.

Jag har provat flera av de andra Polakraft-produkterna, och de tyckte jag inte var något särskilt.

Sedan var ju brödet pinfärskt – det märker man på att påsen fortfarande var kall, helt i motsats till bröd från andra bagerier. Polarbröd snabbfryser nämligen sitt bröd efter bakning, sedan får det tina på vägen ut till butik.

One thought on “Nytt från Norrland”

  1. Jag har provat den andra varianten “Morgonsund” som var ngt mörkare än “Optimal”. Jag tyckte, precis som du, att färskheten på brödet var väldigt bra.

    Gillade både smak och konsistens på brödet också och kommer nog att köpa det fler ggr.

    Mvh/
    Veronica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *