Min nya vän: Mr MacBook

Äntligen har jag fått min nya dator. Underbart. Till det yttre är den visserligen förbluffande lik den gamla, men det är en påtaglig skillnad att jobba. Och under skalet finns det förstås alltid lite nya roliga funktioner att leka med. En inbyggd webbkamera och det skojiga programmet PhotoBooth, till exempel.

Så för alla er som undrar hur jag ser ut egentligen: Varsågod – välj själv! om du mot förmodan skulle vilja se en större bild, är det bara att klicka.

mypicture1.jpg

Seriös chefredaktör.

mypicture3.jpg

Kulturell och modern chefredaktör.

mypicture4.jpg

Kritiskt granskande chefredaktör.

mypicture2.jpg

Och sist men inte minst: bloggare. Något mindre seriös. Eller?

PS: Glöm inte tävlingen! Sista dagen idag. DS.

One thought on “Min nya vän: Mr MacBook”

  1. det är underbart med en ny dator.. var väldigt väldigt nära att köpa en macbook i somras. var i new york, och beställde en med uppgraderat minne (1Gb). tyvärr hade jag räknat fel på skatten, så mina pengar räckte inte..
    så det blev en bärbar pc istället..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *