Gräs-ligt te

Kura skymning är aldrig fel, speciellt inte så här års när det är skymning hela dygnet. Eftersom jag och Hustrun är inbitna anglofiler, ägnar vi oss gärna åt denna aktivitet i sällskap med “a nice cup of tea.”

refreshing_green.jpgDärför infann sig ett visst mått av förväntan när det damp ned ett varuprov från dryckesföretaget Merrild. Deras nya lyxiga te Pickwick Leafs, som ska säljas till hotell och restauranger. Teet är av typen “lösvikt i påse” (ehm), vilket blivit populärt på senare tid.

Provet var av sorten Green Blossom, och blev tyvärr en stor besvikelse.

“Hm. Det smakar… Eh. Varmt vatten. Bäst att lägga i påsen en stund till.”

Men nej, hur länge påsen än fick dra, smakade teet mest bara vatten och lite gräs. Bottenbetyg, helt enkelt.

Nu har i alla fall den snälle elektriken Raymond varit här och mixtrat lite med kablar och annat. Om vi har tur får vi snart varmvattnet tillbaka. Se – jag tjatar om el igen, allt för att du inte ska missa min tävling.

One thought on “Gräs-ligt te”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *